Nieuws

Het laatste nieuws van Anou'Cha Schoonheidssalon lees je op onze Facebook-pagina.

De Brazilian Wax is nieuw bij Schoonheidssalon Anou'Cha. Brazilian Wax is een ontharingsmethode voor de schaamstreek en intieme delen. Klik hier voor meer informatie.

Huidverjonging met Dermaroller en Ultrasoon is nieuw bij Schoonheidssalon Anou'Cha. De behandeling is op basis van Micro Needling Therapy: een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging. Superfijne naaldjes maken honderden microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. Hoogwaardige producten met actieve werkstoffen kunnen hierdoor vele malen sneller in de huid doordringen. Klik hier voor meer informatie.


Anti-Age Nutri Sensation (Dr. Grandel) is nieuw bij Schoonheidssalon Anou'cha. Het is een huidverwennende weldadige behandeling die de huid regenereert, voedt en verstevigt op basis van drukpuntmassage, inclusief AHA-Peeling, Contour-lift ampul en Repair-masker van frambozenzaadolie. Klik hier voor meer informatie.

De Stress-Fix Body Massage (Aveda) is nieuw bij Schoonheidssalon Anou'Cha. Het is een rustgevende en verjongende lichaamsmassage die stress-gevoelens vermindert. Een combinatie van Zweedse massage, diepe bindweefselmassage, voetreflexologie, acupressuur, meditatie en aromatherapie. Klik hier voor meer informatie.


3D strokes is nieuw bij Schoonheidssalon Anou'Cha in Amsterdam-West. Wij beschikken nu over de allernieuwste techniek voor het aanbrengen van mooie en subtiele permanente 3D strokes voor de wenkbrauw met een natuurlijk en verjongend effect. Speciaal geschikt ook voor mensen met dunner wordende wenkbrauwen. Klik hier voor meer informatie.

Schoonheidssalonanoucha.nl is de nieuwe website van Schoonheidssalon Anou'Cha in Amsterdam-West. De website is gemaakt door Patrick Haverkate. Het is de bedoeling om u met de nieuwe website nog beter van dienst te zijn.