Nieuws

Het laatste nieuws van ANOU'CHA Schoonheidssalon lees je op onze Facebook-pagina.

Huidverjonging met Dermaroller en Ultrasoon is nieuw bij Schoonheidssalon Anou'Cha. De behandeling is op basis van Micro Needling Therapy: een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging. Superfijne naaldjes maken honderden microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. Hoogwaardige producten met actieve werkstoffen kunnen hierdoor vele malen sneller in de huid doordringen. Klik hier voor meer informatie.

Anti-Age Nutri Sensation (Dr. Grandel) is nieuw bij Schoonheidssalon ANOU'CHA. Het is een huidverwennende weldadige behandeling die de huid regenereert, voedt en verstevigt op basis van drukpuntmassage, inclusief AHA-Peeling, Contour-lift ampul en Repair-masker van frambozenzaadolie. Klik hier voor meer informatie.


De Stress-Fix Body Massage (Aveda) is nieuw bij Schoonheidssalon ANOU'CHA. Het is een rustgevende en verjongende lichaamsmassage die stress-gevoelens vermindert. Een combinatie van Zweedse massage, diepe bindweefselmassage, voetreflexologie, acupressuur, meditatie en aromatherapie. Klik hier voor meer informatie.